Heeft u een vraag?

Café ’t Prisonneke houdt u vast
Welkom in ons hip café!

Hebt u na een lange werkdag zin om alleen of met collega’s nog eventjes uit te blazen en iets te gaan drinken? Dan bent u bij café ’t Prisonneke in Mortsel aan het juiste adres. Bij ons kunt u lang genieten van leuke muziek en lekkere dranken.

Ligging

Het café is vlak bij het bedrijf Agfa gelegen. Ideaal dus voor wie daar werkt en na de werkdag nog eventjes met de collega’s wil napraten. Want niets is beter om een zware werkdag door te spoelen dan een perfect getapt pintje.

Feestje

Een professionele muziekinstallatie met twee schermen waarop videoclips gedraaid worden vervolledigen uw feest. Wie zelf een verjaardagsfuif of vrijgezellenparty wil organiseren kan dit perfect in onze zaak doen want wij stellen die gratis ter beschikking. Op werkdagen bent u steeds welkom vanaf 11u30. Op zaterdag zijn de deuren vanaf 14 u geopend. Onze sluitingsdag is op zondag en ook op feestdagen rusten wij uit.

Contact

Kom gerust eens langs bij café ’t Prisonneke in Mortsel en maak kennis met échte ambiance en een toffe sfeer! Check onze facebookpagina voor toffe foto’s en de laatste nieuwe weetjes!

'T Prisonneke - De Kroon

Antwerpsestraat 294
2640 - Mortsel
Ligging

Gsm.:

BTW BE 0836.805.142

Sfeer, sport-en speelplezier voor jong & oud!

  • Live alle sportmatchen op tv
  • Bus naar belangrijke voetbalwedstrijden
  • Schermen met muziekclips
  • Betaalbare drankprijzen
  • Ambiance verzekerd
  • Gratis zaal ter beschikking